(Sisuturundus) Metallitöötlusmess EMO Hannover kutsub külla!

Metallitööstusmess EMO Hannover toimub 18.-23.09.2017.
Metallitööstusmess EMO Hannover toimub 18.-23.09.2017.

18.-23.09.2017 toimub taaskord rahvusvaheline metallitöötlusmess EMO Hannover. EMO koondab kokku metallitöötluse valdkonna tipptegijad ning seda kõike selle tööstuse ühes tähtsaimas regioonis – Saksamaal.

EMO väljapanek hõlmab kõiki selle ala harusid, alates tööpinkidest kuni täpistööriistade, tööstuselektroonika ja -tarkvarani. Lisainfot väljapaneku kategooriate kohta leiab SIIT. 

Messi raames toimuvad ka mitmed konverentsid ja eriprogrammid, esmakordselt korraldatakse sümpoosion „Production for Tomorrow“, mille teemadeks 3D-tootmine, kergmaterjalide disaini tööstuslikud protsessid ja tootmise digitaliseerimine. Lisainfot leiab SIIT. 

Eelmisel EMO messil oli esindatud üle 2100 ettevõtte 43-st riigist. Ekspertidest ja otsustajatest külastajaid oli kohal 143 000, ligi 60% neist väljaspoolt Saksamaad - enam kui 110 riigist. Saksa-Balti Kaubanduskoda pakub huvilistele tasuta EMO messipileteid. Piletisoovist teatage marge.aedna@ahk-balt.org või telefonil 6276 944.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara