Ekspordi ja impordi indeksid tõusid

Eelmise kuuga võrreldes langes novembris keskmisest enam ka turbatoodete hind.
Eelmise kuuga võrreldes langes novembris keskmisest enam ka turbatoodete hind.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta novembris võrreldes 2015. aasta novembriga 2,6%, impordihinnaindeks muutus vastavalt 1,2%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta novembris võrreldes oktoobriga -0,4% ja võrreldes 2015. aasta novembriga 2,6%. Eelmise kuuga võrreldes langes novembris keskmisest enam naftasaaduste, toormetsa ning nahktoodete hind, samas tõusis keemiatoodete, toiduainete ja turbatoodete hind.

Impordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta novembris võrreldes oktoobriga 0,1% ja võrreldes 2015. aasta novembriga 1,2%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis novembris keskmisest enam põllumajandussaaduste, rõivaesemete ja ehitusmaterjalide hind ning langes naftasaaduste ja metallide hind.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara