Autor: Tööstusuudised.ee • 17. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enics investeerib Elva tehase laiendusse 5 miljonit

Enicsi Elva tehase juht Jaanus Aal.
Foto: Raul Mee
Enics Grupp laiendab Enicsi Elva tehast 3900 ruutmeetri võrra. Investeeringu planeeritud koguväärtus lähiaastatel ulatub üle viie miljoni euro.

“Globaalsetest megatrendidest mõjutatud keskkonnas muutub elektroonikasüsteemide tootmine järjest automeeritumaks ning samal ajal paindlikumaks, mistõttu oleme leidnud võimaluse kasvamiseks ning kõrgtehnoloogilise fookuse teravdamiseks. Enics Elva on üheks tugevaks osaks Enicsi võrgustikus. Seoses kõrge kompetentsi ja võimekusega Elva tehases juba tänasel päeval usume, et nüüd on suurepärane hetk investeerida edasisse kasvu,” ütles Hannu Keinänen, Enics Grupi president ja tegevjuht pressiteates. 

“Oleme uhked, et jätkame Elva tehase kasvuteed ja käivitame neljanda laienemise alates selle asutamisest. Ehitustööd algavad oktoobris 2016 ning sellega seoses lisandub 3000 m2 tootmispindu ning 900 m2 kontoriruume. Uus laiendus valmib 2017. aasta kolmandas kvartalis. Järgnevate aastate jooksul on Enics Eestil plaanis luua märkimisväärne arv uusi töökohti, peamiselt kvalifitseeritud elektroonika- ja tootmisalastele spetsialistele,” ütles Jaanus Aal, Enicsi Elva tehase juht.

Aal lisas, et Elva linnavalitsus, kohalik kogukond ning partnerid on olnud ettevõtte ja selle jätkuva kasvu suhtes väga toetavad. "Oleme tänulikud nende positiivse panuse eest meie suurepärasesse koostöösse,” märkis Aal.

Enicsi Elva tehas keskendub peamiselt keerukale suuremahulisele tootmisele tööstuselektroonika valdkonnas. Enics Eesti teenindab globaalseid kliente ning on suurim äriettevõttest tööandja LõunaEestis, kelle töötajate hulk ulatub pea 650 inimeseni. Enics Grupil on Euroopas ja Aasias kaheksa tehast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077