Haagisetootja Tiki Treileri käive oli 13,4 miljonit eurot

Haagisetootja Tiki Treiler teenis mullu 1,1 miljonit eurot kasumit.
Haagisetootja Tiki Treiler teenis mullu 1,1 miljonit eurot kasumit.

Alexela Group ettevõte Tiki Treiler müüs möödunud aastal kokku ligi 15 000 kerghaagist. Ettevõtte kasumiks kujunes 1,1 miljonit eurot ning toodangust ligi 95% eksporditi Skandinaaviasse, teatas ettevõte.

„Kui müügikäive langes mõnevõrra, siis kasumit suutsime läbi tootmisprotsesside tõhustamise tõsta pea 4 korda,“ kommenteeris Alexela Group esimees Andreas Laane pressiteates. „Samas oleme toodangumahult jätkuvalt suurim haagisetootja Eestis ning ka sel aastal keskendume oma tootmisprotsesside tõhustamisele,“ viitas Laane. Tema sõnul tähistas ettevõtte eelmisel aastal oma veerandsajandat juubelit ning ettevõte on sisenenud aktiivsesse tootearendus-etappi.

Tiki Treiler juhatuse esimehe Kaupo Sisaski sõnul on ettevõtte arengusuund tooteinnovatsioonile keskendunud. „Oleme asendamas aina enamatel haagistel senised tavatuled kaasaegsete LED-tuledega,“ sõnas Kaupo Sisask. Tema sõnul on samuti siht toota kergema ning eritugevusega metallitoorme abil aina kergemaid haagiseid, aidates vähendada nii sõidukite kütusekulu ning tõstes haagiste kasutusmugavust.

Tiki Treiler on Alexela Group ettevõte, kes on Baltikumi ja Skandinaavia turgudel autohaagised valmistanud üle 26 aasta. Ettevõte asutati 1990. aastal ning täna läheb ettevõtte toodangust pea 95% ekspordiks.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara