Kus valmib Tallinki laevaõlu?

Tallinki laev Baltic Queen.
Tallinki laev Baltic Queen.

10. juunil toimub järjekordne Tööstuse klubi, kus minnakse külla kahele käsitööõlletootjale Vormsi Õlu ja Must Lips. Just Vormsi pruulikojast pärineb ka Tallinki ja Silja Line’i laevade spetsiaalne laevaõlu Norrby Dunkel.

Vormsi Õlu omanik ja pruulmeister Arkadi Tammik tutvustab Tööstuse klubis oma Koerus asuvat pruulikoda ja räägib ka sellest, kuidas õnnestus Vormsi Õlu Tallinki ja Silja Line’i laevadele viia. Just Vormsi Õlu poolt toodetav Norrby Dunkel on alates eelmisest aastast Tallinki ja Silja laevadel ametlik laevaõlu.

Värskelt on turule tulnud uus tegija Pruulikoda Must Lips, mille erinevad õllesordid on juba praegu tähelepanu pälvinud ja erinevates edetabelites kõrgeid kohti saavutanud. Pruulikoja omanik ja pruulmeister Guido Kõiv räägib Tööstuse klubis, kuidas sai alguse tema huvi õlletootmise vastu ja sündis pruulikoda Must Lips, mis asub Adaveres.

Erikülalisena reisib kaasa ka Tallinki ja Silja laevade restoranide ja baaride joogikategooria müügijuht Nele Nedaðkovskaja, kes räägib, kuidas ja miks valiti laevaõlle Norrby Dunkel tootjaks just Vormsi Õlu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara