Ekspordi ja impordi hinnad jätkasid langust

Eelmise kuuga võrreldes tõusid näiteks ehitusmaterjalide hinnad,
Eelmise kuuga võrreldes tõusid näiteks ehitusmaterjalide hinnad,

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta veebruaris võrreldes 2015. aasta veebruariga -3,8%, impordihinnaindeks muutus vastavalt -4,2%, teatab Statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta veebruaris võrreldes jaanuariga -1,6% ja võrreldes 2015. aasta veebruariga -3,8%. Eelmise kuuga võrreldes langesid veebruaris keskmisest enam elektrienergia, naftasaaduste ja keemiatoodete hinnad, samas tõusid metalltoodete, ehitusmaterjalide ja nahktoodete hinnad.

Impordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta veebruaris võrreldes jaanuariga -1,2% ja võrreldes 2015. aasta veebruariga -4,2%. Eelmise kuuga võrreldes langesid veebruaris keskmisest enam elektrienergia, naftasaaduste ja keemiatoodete hinnad, samas tõusid nahktoodete, jalatsite ning paberi ja pabertoodete hinnad.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara