Autor: Marge Ugezene • 23. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev valis aasta ärimeheks Graanul Investi omaniku Raul Kirjaneni

Graanul Investi omanik Raul Kirjanen.
Foto: Väinu Rozental
Äripäev valis tänavu aasta ärimeheks pelletitootja Graanul Invest Grupi omaniku ja juhi Raul Kirjaneni, kelle firma investeerib julgelt ning pürib valdkonna parimaks.

"Suur aitäh usalduse eest," ütles Raul Kirjanen tunnustusest kuuldes ja lisas, et ei ole edev inimene. "Tiitli jagan hea meelega võrdsetes osades kõigi 600 Graanul Investi Grupis töötava inimese peale ära."

Teiste finalistide seast avaldas Äripäeva toimetusele muljet, et Kirjanen ja Graanul Invest investeerivad ajal, kui paljud ettevõtted seda ei tee. Sel aastal on firma Eestis ja Lätis konkurente üles ostnud ning viimaste aastatega käibe kahekordistanud.

"Keerulisel ajal on raske investeerida, eriti väikesel ettevõttel. Sektoreid, kus turg kasvab, on vähe. Meie aasta suurim investeering oli konkurendi äraostmine, aga selliseks tehinguks on oluline aastatega kogunenud kapitalibaas ja pankade usaldus. See võtab aega," tõdes Kirjanen.

Pikemalt loe Äripäevast

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077