VIDEO: Läti tuntud puidutööstur investeerib Kohilasse 60 mln

Kohila Vineeri Läti emafirma Latvijas Finierisi nõukogu esimees ja üks omanikke Uldis Bikis rääkis Äripäeva kinnisvarauudised.ee veebile oma ettevõtte plaanidest.

Vaadake videointervjuud Bikisega SIIT

Kohila Vineeri Läti emafirma Latvijas Finieris on Läti suurim puidutööstusettevõte, mis on üle maailma asutanud 11 ettevõtet, mis tegelevad toodete müügiga. Kontserni suuremad turud on Saksamaa, Prantsusmaa, Suurbritannia ja Türgi, aga Balti riikides toodetud vineeri müüakse kokku enam kui 60sse riiki. Bikis märkis, et Eesti on lihtne riik, kus äri ajada. „Protsessid on lihtsalt ja kui Eesti inimestega on midagi ärialaselt kokku lepitud, siis need kokkulepped ka peavad.“ Ajakirjaniku küsimuse peale, et kas see siis Lätis nii ei ole, vastas Bikis lõbusa naeruga.  


 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara