Rõivas: 2022 ekspordime 5 kaitsetööstuse toodet

Eesti kaitse- ja julgeolekutööstuse foorumi avakõnes nimetas peaminister Taavi Rõivas eesmärgina, et kaheksa  aasta pärast on Eesti kaitsetööstus eksportinud vähemalt viis toodet.

Rõivase sõnul pakub tulevik arvukalt võimalusi koostööks valitsuse ja kaitsetööstuse vahel. „Meie eesmärk on eksportida 2022. aastaks vähemalt viis kaitsetööstuse toodet. Vähemalt neli välismaist kaitsetööstuse ettevõtet on tulevikus Eestisse investeerinud,“ nimetas Rõivas. Ta lisas, et koostöös Eesti kaitsetööstusega peab olema välja töötatud vähemalt üks kaup või teenus, mis aitab ellu viia rahvusliku kaitse arenguplaani.

Peaminister Rõivas toonitas aga, et ainuüksi tehnoloogia kaitsevallas edu ei taga: “Meie, eriti NATO, peame kaitsevaldkonda investeerima. Eesti jätkab võetud kohustust panustada kaitsesse 2 protsenti sisemajaduse kogutoodangust kindlasti ka tulevikus.”

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Käsi­raamatud