Kristjan Rahu tutvustab investeeringute plaani

Eesti energeetikakontserni Utilitas suuromanik Kristjan Rahu tutvustab homme lähiaastate investeeringute plaani.

Kontsern on võtnud eesmärgiks suurenda soojatootmises kohaliku taastuvkütuse osakaalu ning parandada kogu kaugküttesüsteemi tegevuskindlust. Selleks käivitavad ettevõtted kolmeaastase investeerimisprogrammi.

Utilitase ja Tallinna Kütte juhid räägivad investeeringuplaanidest pressibriifingul teisipäeval kell 12. Esinevad Tallinna Kütte juhatuse esimees Priidu Nõmm, Utilitase juhatuse esimees Priit Koit ning Utilitase nõukogu esimees Kristjan Rahu.

AS Tallinna Küte ning seitsmes Eesti linnas kaugkütte teenust pakkuv AS Eraküte kuuluvad energeetikakontsernile Utilitas. Kontserni kuuluvad veel soojus- ja elektritootja OÜ Tallinna Elektrijaam, kaugkütteettevõte AS Rapla Küte ning käidu- ja hooldusteenuse pakkuja OÜ Väo Hake. OÜ Utilitas omab kontserni ettevõtetes 100% osalust.

Kontserni lähiaastate investeeringute plaan keskendub kohalike ja taastuvkütuste osakaalu suurendamisele, elektri ja soojuse koostootmise võimaluste kasutamisele ning efektiivse soojuse edastamise tagamisele.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud