Elektrikud saavad Baltimaade parima õppeväljaku

Elektrilevi avab 8. mail laiendatud õppeväljaku, mis võimaldab välitööde elektrikutele vajalikku väljaõpet.

Ettevõtte teatel pole koolis võrguelektriku eriala enam kui 10 aastat õpetatud ja küsimus, kas meil jätkub piisavalt kvalifitseeritud tööjõudu, kerkib iga suurema tormi ajal.

Sellest tulenevalt otsustasid Elektrilevi, Elektritööde Ettevõtete Liit ja Tallinna Polütehnikum käivitada täiendõppeprogrammi juba töötavatele elektrikutele ning sügisest plaanitakse taastada kutsekoolis ka pikka aega puudunud võrguelektriku eriala.

Koostöö raames avatakse ka uuendatud õppeväljak, mis laiendab elektrikute õppevõimalusi, sh saab õppida pingealuseid töid. Koostööst kasusaaja on elektriklient kiiremate, kestvama tulemusega ja vähesemate katkestustega võrgutööde näol.

8. mail toimubki Tallinnas Kadaka teel asuva Elektrilevi juhtimiskeskuse territooriumil avatseremoonia, mille käigus avatakse laiendatud õppeväljak (mis on suurim ja vaieldamatult parimate võimalustega Baltikumis). Samal ajal tehakse algust ka võrguelektrikute iga-aastaste kutsevõistlustega, kus osalevad parimad rikkebrigaadid.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud