Eesti Energia USA-projekt võib lõppeda

Eesti Energia äri USAs võib lõppeda, kui Ühendriikide valitsuse märtsi lõpus avalikustatud põlevkivimajandamise kava muudatusettepanekud jõustuvad.

Ettepanekud sisaldavad senisest karmimaid maksustamisvõimalusi, mis lähevad Eesti Energia hinnangul nii kaugele, et ähvardavad põlevkiviõli äri ajamise võimalused sisuliselt olematuks pitsitada, kirjutas Eesti Päevaleht.

"Ettepanekus esitatud muudatused, mis puudutavad põlevkivi ärieesmärgil kasutava tööstuse reguleerimist, ähvardavad kägistada Ameerika põlevkivitööstuse," teatas Eesti Energia USA tütarettevõtet Enefit American Oil juhtiv Rikki Lauren Hrenko, kutsudes valitsust üles eelnõust loobuma. Mitmekümneleheküljelise märgukirja koostas Eesti Energia aprilli lõpus.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud