AS Uvic investeeris jäätisetootmisse 4 miljonit eurot

Jüris asuv toiduainetööstus AS Uvic investeeris jäätisetootmise arendusse 4 miljonit eurot ja loodab läbimüügi olulisele kasvule käesoleval hooajal.

„Olles üks suurimaid külmutatud toodete tootjaid Balti riikides, ei suutnud me mööda minna „kõige magusamast“ segmendist – jäätisetootmisest. Investeeringud uude tootmisesse moodustasid kokku 4 miljonit eurot. Ja mis eriti meeldiv, uue toodangu väljalaskmine langes kokku ettevõtte 20. juubeliga,“ märkis ASi Uvic juhatuse esimees Alexander Musarov.

Tema hinnangul võimaldavad mahukad investeeringud kõrvaldada kahtlused selle kohta, kui edukalt Uvici jäätist Balti riikide turgudel müüma hakatakse. Optimismi tugevdab ka toodangu sisseostulepingute olemasolu suurimate kaubanduskettidega Eestis, Lätis ja Leedus, aga samuti koostöö kaupmeestega „privat label“-sortimendi osas.

„Uuendatud tootmine võimaldab väljastada praktiliselt kõiki olemasolevaid jäätisesorte – klassikalistes vahvlitopsides, koonus-topsides, brikettjäätist, tavalist eskimot, aga ka külmutatud puuviljamahla,“ lisas Musarov.

AS Uvic on 1993. aastal Eesti kapitalil asutatud ettevõte, mis on 20 aasta jooksul tulnud erinevate toiduainekonkursside võitjaks.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud