AS Uvic investeeris jäätisetootmisse 4 miljonit eurot

Jüris asuv toiduainetööstus AS Uvic investeeris jäätisetootmise arendusse 4 miljonit eurot ja loodab läbimüügi olulisele kasvule käesoleval hooajal.

„Olles üks suurimaid külmutatud toodete tootjaid Balti riikides, ei suutnud me mööda minna „kõige magusamast“ segmendist – jäätisetootmisest. Investeeringud uude tootmisesse moodustasid kokku 4 miljonit eurot. Ja mis eriti meeldiv, uue toodangu väljalaskmine langes kokku ettevõtte 20. juubeliga,“ märkis ASi Uvic juhatuse esimees Alexander Musarov.

Tema hinnangul võimaldavad mahukad investeeringud kõrvaldada kahtlused selle kohta, kui edukalt Uvici jäätist Balti riikide turgudel müüma hakatakse. Optimismi tugevdab ka toodangu sisseostulepingute olemasolu suurimate kaubanduskettidega Eestis, Lätis ja Leedus, aga samuti koostöö kaupmeestega „privat label“-sortimendi osas.

„Uuendatud tootmine võimaldab väljastada praktiliselt kõiki olemasolevaid jäätisesorte – klassikalistes vahvlitopsides, koonus-topsides, brikettjäätist, tavalist eskimot, aga ka külmutatud puuviljamahla,“ lisas Musarov.

AS Uvic on 1993. aastal Eesti kapitalil asutatud ettevõte, mis on 20 aasta jooksul tulnud erinevate toiduainekonkursside võitjaks.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

MARMITON AS otsib TOOTMISJUHI

Tammiste Personalibüroo OÜ

26. august 2018

Teabevara