Saaremaa laevatootja eksjuht läks Norra laevatehasesse

Saaremaal mitut laevaehitusfirmat juhtinud Peeter Laum võttis vastu Norra ettevõtte Offshore Marine Services pakkumise asuda tööle tehnilise mänedžer-koordinaatorina.

"Firma, mida esindan, teeb peamiselt naftaplatvormide juures teenindus- ja ehitustöid, aga tegutseb ka teistel objektidel, mis laevadega seotud," rääkis Laum Saarte Häälele ja lisas, et näiteks ehitatakse naftaplatvormide jaoks teeninduslaevu.

Laum on varem aastaid töötanud Saare Paadi juhatajana, ligi kaks aastat Baltic Workboatsi tegevjuhina ja oli mullu Kuivastu jahisadama kapten. Varem on ta laevaehituse ja merenduse alal töötanud ka Soomes, Prantsusmaal, Angolas ja mujal.

"Ettevõtteid olen vahetanud mitte selle pärast, et ühes või teises firmas tüdinesin, vaid tehti uusi põnevaid pakkumisi," märkis ta, lisades, et viimased aastad olid huvitavad ka selle poolest, et järk-järgult sai täiendada oma teadmisi ja oskusi.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

MARMITON AS otsib TOOTMISJUHI

Tammiste Personalibüroo OÜ

26. august 2018

Teabevara