Selgusid uuenduslikud põllundusideed

Maamajanduse Infokeskuse viis käesoleva aasta kevad-suvel läbi konkursi "Märka uuenduslikku põllumajandust", mille üks eesmärk oli tuua esile häid põllumajandusprojektide näiteid, mis Eesti maaelu arengukava 2007-2013 (MAK) raames toetust saanud.

Läinud esmaspäeval kuulutati põllumajandusministeeriumis välja ka konkursi võitjad.

Võitjad kuulutati välja kolmes kategoorias. Parima põllumajanduse ühistegevuse projekti kategoorias võitis Tartumaa Piimatootjate Ühistu, parima uuendusliku põllumajandusprojekti kategoorias võitis FIE Triinu Schneider maheõunamahla tootmise arendamise projektidega ning parima põllumajandusliku teadmussiirde projekti kategoorias võitis SA Põlvamaa Arenduskeskus põllumajandus- ja toidusektori ettevõtjate koolitusprojektidega.

Kõikide konkursi nominentidega saab lähemalt tutvst teha trükises Märka uuenduslikku põllumajandust - Eesti maaelu arengukava 2007-2013 põllumajandusprojektide näited.

 

 

Osale arutelus

  • Ain Alvela

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud