Viisnurk muutub Skanoks

Viisnurk otsustas täna toimunud aktsionäride üldkoosolekul võtta kasutusele uus ärinimi Skano Group AS.

Ettevõte kinnitas ka juhatuse poolt koostatud ASi 2011. a. majandusaasta  aruande, mille kohaselt ettevõtte konsolideeritud bilansimaht seisuga 31.12.2011. oli 15,950 miljonit eurot ning puhaskasum oli 2,565 miljonit eurot.

Samuti otsustati jätta 2011.majandusaasta kasum jaotamata ning see kanti eelmiste perioodide jaotamata kasumi hulka.

Lisaks otsustati pikendada nõukogu liikmete Ülo Adamsoni, Joakim Johan Heleniuse ja Heiti Riisbergi ametiaega nõukogu liikmetena 5 aastaks ning valida nõukogu neljandaks liikmeks Pekka Armas Soikkeli ametiajaga samuti 5 aastat.

Pekka Armas Soikkeli (sünd. 1958) on tegevjuht ja juhatuse liige Thominvest Oy-s ja mitmes sama grupi ettevõttes (Thomfinance Oy, Thomcapital Oy). Pekka Soikkeli on omandanud MBA Helsingi ülikoolis (Helsinki School of Economics). Pekka Armas Soikkeli ei oma ASi Viisnurk aktsiaid.

Osale arutelus

  • Kaisa Gabral

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara