Estover kasvatas Soome abiga müüki Euroopas 73%

Piimatooteid turustav OÜ Estover on tänavu esimeses kvartalis kasvatanud Euroopa Liidu sisest eksporti aastases võrdluses 73%. Suur osa kasvust on tulnud sisenemisest Soome turule.

Ettevõte turustab Soomes oma tooteid MaatilanParhaat`i kaubamärgi all. „Oleme Eestis saavutanud arvestatava turuosa ning näemegi suurimat edasist kasvupotentsiaali lähiriikide, Soome, Läti ja Leedu, turgudes,” ütles Estoveri müügi- ja turundusosakonna juhataja Hannes Prits.

Tema kinnitusel on loonud kasvuvõimalusi nii välis- kui siseturul eelnevate aastate investeeringud tootmisse ja turundusse. Koduturul on esimeses kvartalis uuringufirma Nielsen andmetel Estoveri turuosa tootjana fermenteeritud juustude kategoorias (kõik juustud v.a. sulatatud, suitsu- ja toorjuust) 38,1%. Aastaga on turuosa kasvanud 10%.

Kokku oli Estoveri käive esimeses kvartalis 6,8 miljonit krooni. Võrreldes eelmise aastaga on käive kasvanud 26%, sealjuures siseturule 20%.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Teabevara