Kuressaare Trelleborg harvendab töötajate ridu

Selle aasta lõpus ja tuleva aasta alguses jäävad Trelleborgi Kuressaare tehases tööta tähtajalise lepinguga töötajad, ülejäänutel vähendatakse töömahtu.

"Jõulude ja uue aasta vahelisel ajal saadeti osa inimesi n-ö sunniviisilisele puhkusele ja uuest aastast ollakse paar kuud 60protsendilise töömahu peal," rääkis anonüümsust palunud Trelleborgi töötaja Saarte Häälele.

Firma Rootsis asuvast peakontorist soovitati tema sõnul mõnele tähtajalise lepinguga töötajale, et ärgu nad kiiresti uut tööd otsigu, kuna paari kuu pärast hakkab Trelleborg taas töötajaid juurde võtma ja siis on lootust töö tagasi saada.

Trelleborgi peakontori kommunikatsioonijuht Karin Larsson rääkis, et nad ei pikendanud lepinguid lähtuvalt maailma majanduses toimuvast ning korporatsiooni sees toimuvatest struktuurilistest projektidest; samal põhjusel alustavad tehase töötajad tööd väiksema arvu töötundidega nädalas ning nõnda tehakse tööd paari järgneva kuu vältel.

Kui paljud tähtajalise lepinguga töötajad ümberkorralduste tõttu ettevõttes tööta jäävad, Larsson ei avaldanud ning Trelleborgi Kuressaare tehase esindajatelt Saarte Häälel kommentaari saada ei õnnestunud.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

ADDINOL otsib BALTIMAADE TURU JUHTI

Ariko Reserv OÜ

26. aprill 2018

Aurum Chemicals is looking for a SALES ENGINEER

M-Partner HR OÜ

04. mai 2018

Tööstusliidrid

Teabevara