Saksa suur sanitaartehnikatootja loob Eestisse müügivõrgustiku

Saksa suuremaid sanitaartehnikatootjaid TECE sisenes Eesti turule ja plaanib viie aastaga kasvatada müügikäibe miljoni euroni aastas.

TECE avas Eestis esinduse, kuna elavnenud ehitusturg ja kasvav majandus on teinud Eesti turu tootjale atraktiivseks. Tänavu plaanib ettevõte Eestisse investeeringuid 120 000 euro ulatuses, mille eest on rajatud Tallinna esindus ja luuakse müügivõrgustik koostöös hulgimüüjate ja sanitaartehnika salongidega.

TECE on Euroopa suuremaid WC-raamide, loputusnuppude ja vannitoa äravoolusüsteemide valmistajaid, kelle käive oli 2010. aastal 150 miljonit eurot. Käibest pool moodustab eksport. Firma on olnud Leedu turul 15 aastat ja mõnda aega ka Lätis.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara