Rakvere Lihakombinaadi töötajad peavad palgatõusuks tootma rohkem

Rakvere Lihakombinaat järgmise aasta eelarves palgafondi ei suurenda, mis aga ei tähenda ettevõtte juhi Anne Mere kinnitusel, et ettevõttes palgad ei tõuse.

Mere sõnul on eelarve koostamise protsess ettevõttes veel pooleli. Palgafondi tõusu eelarve siiski sisaldama ei hakka. „See aga ei tähenda, et palgad ei tõuse. Leiame võimalusi muutuda efektiivsemaks ning kasvatada palku optimeerimise võimalustega,“ selgitas Mere.

Mere väitel moodustavad palgad kuludest 40% ja muutused palkades avaldavad eelarvele väga suurt mõju. Tema ütlusel tõstavad palka ettevõtted, kes näevad mahtude kasvu. „Meie printsiip on konservatiivsus ja õhku eelarvesse ei hakka panema,“ lausus Mere. Ta lubab, et Rakvere Lihakombinaat otsib efektiivsust maja seest ning kasvavad mahud püütakse ära teha sama arvu inimestega ning palka tõsta selle arvelt.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud