VKG Oil sai uue müügijuhi

VKG Oil ASi uue müügijuhina asus 10. oktoobril tööle Leonid Palubis.

„Tema on kauaotsitud peenkeemiatoodete spetsialist, kes hakkab turustama VKG kõige kallemaid tooteid -  fenoole, millede ühe kilo hind võib ulatuda kuni 800 dollarini,“ tutvustas VKG pressiesindaja Liina Reinsaar. Viimaste aastate jooksul on VKG Oil käivitanud puhaste peenkeemiatoodete tootmise suuremates tootmismahtudes ning hetkel on ettevõte valmis tootma kuni sada tonni puhtaid kemikaale. Fenoolide kasutusvaldkonnad on väga erinevad alates parfümeeriast, farmaatsiast kuni rehvitööstuseni (k.a juustevärvid, UV filtrid jne), selgitas Reinsaar.

Reinsaare sõnul ei ole uus valdkond Palubisele kindlasti lihtne, aga VKG Oil on juba teinud head eeltööd - ettevõttel on kliente Jaapanist, Indiast ning Euroopast. „Uuelt inimeselt ootame valdkonna arendamist ja VKG Oil peenkeemiatoodete turustamist,“ lisas Reinsaar.

Palubis on eelnevalt töötanud ASis Kamoil ja OÜs EXIM Chemicals müügijuhina.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Aurum Chemicals is looking for a SALES ENGINEER

M-Partner HR OÜ

04. mai 2018

ADDINOL otsib BALTIMAADE TURU JUHTI

Ariko Reserv OÜ

26. aprill 2018

Tööstusliidrid

Teabevara