Seminar tutvustab elektrituru reguleerijaid

Energiaseminaride sarja teisel seminaril tutvustatakse elektriturgu reguleerivaid institutsioone.

Advokaadibüroo GLIMSTEDT ja ASi Elering korraldatava seminaride sarja „Elektrituru põhialused“ teine seminar „Euroopa Liidu ja Eesti elektrituru regulaatorid“ toimub 12. oktoobril. Seminaril räägivad Advokaadibüroo GLIMSTEDT energiaõiguse jurist Moonika Kukke, Euroopa Komisjoni Eesti esinduse poliitikaosakonna juhataja Paavo Palk, Eleringi elektriturgude osakonna juhataja Ingrid Arus ja Konkurentsiameti energeetika ja veeteenistuse nõunik Kaspar Endrikson. Antakse ülevaade nii Euroopa Liidu institutsioonidest kui ka Eestis elektrituru regulaatori rolle täitvatest isikutest, selgitatakse iga regulaatori eesmärki elektrituru reguleerimisel, struktuuri, vastutusala, ülesannete jaotust, sh kokkupuutekohti teiste regulaatoritega, erinevaid töövorme, infoallikaid ja parimaid praktikaid ning koostöövõimalusi. Lähemat infot seminari kohta leiab SIIT.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib RAKVERE TEHASE JUHTI

Fontes PMP OÜ

01. juuli 2018

UPONOR otsib PROJEKTI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

02. juuli 2018

Teabevara