Trükitööstus suurendab teisel poolaastal investeeringuid

Trükitööstus AS Folger Art on esimesel poolaastal kasvatanud käivet 15% võrra ning plaanib teisel poolaastal suurendada ka investeeringuid.

Folger Arti esimese poolaasta käive oli miljon eurot, mida on 15% võrra enam kui eelmise aasta esimesel kuuel kuul. Ettevõte on tänavu investeerinud trükiettevalmistusse ja trükiseadmetesse ligikaudu 120 000 eurot. Folger Arti juhataja Mait Sõõrde kinnitusel on plaanis teisel poolaastal investeeringuid kasvatada, investeerides täiendavalt ligikaudu 300 000 eurot.

Olulist tootmisvõimsuste kasvu investeeringud ei ole kaasa toonud. Sõõrde hinnangul on tööstuse võimsused investeeringute tulemusel kasvanud vaid 4%. Samas on muutunud tootmine efektiivsemaks, sest investeeringud andsid võimaluse loobuda kahest lihttöötajast.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud