FOTOD: Kehra hiigelkatlad

Kehrasse transporditi täna öösel Horizon Tselluloosi ja Paber ASi tselluloosikeeduseadmeid. Seade pannakse kokku kahest katlast, mille laius on 5,3 meetrit ning kõrgus 18 meetrit ning kolmest akumulaatorist, mille mõõtmed on 4,8 meetrit ning 22 meetrit.

Kogu projekti maksumus on 9 miljonit eurot. Edaspidi aitavad aga uued katlad energia arvelt kokku hoida 2,5 miljonit eurot aastas. Uus tehnoloogia vähendab tselluloosi tootmise energiakulu 25% ning veekulu 1,3 miljoni kuupmeetri võrra aastas.


 

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud