FOTOD: Äripäev esitles Tööstuse võtmeisikute leksikoni

Täna ilmus Äripäeva leksikon „Tööstuse ja tootmise võtmeisikud 2011”. Esitlusel osalenud Arengufondi majanduseksperdi Heido Vitsuri sõnul on tööstussektorile seni põhjendamatult vähe tähelepanu pööratud.

Viimastel kümnenditel tormiliselt arenenud teenustemajandust ei oleks ilma tööstussektorita, ütles Vitsur, kes kirjutas raamatule ka eessõna. Tema kinnitusel tulevad majanduskriisist välja paremini need riigid, kellel on tugev tööstus. „Ja Eestil õnneks seda tööstust natuke on,” nendib Vitsur ja lisab, et tänu sellele oleme jõudnud juba lähedale majanduskriisieelsele tasemele. Tööstuse võtmeisikute leksikon aitab Vitsuri sõnul teha tuntumaks inimesi, kes on praeguse uue majanduskasvu vedurid.

Äripäeva leksikonis „Tööstuse ja tootmise võtmeisikud 2011” on kokku 2093 valdkonnaga seotud otsustaja andmed. Leksikoni saab tellida siit.


Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

06. aprill 2018

Tööstusliidrid

Teabevara