Tallinnas peetakse insenergraafika konverents

9.-10. juuni toimub Tallinna Tehnikaülikoolis (TTÜ) rahvusvaheline insenerigraafika konverents BALTGRAF-11.

Seekordsele konverentsile on laekunud 27 artiklit Leedust, Eestist, Lätist, Poolast, Ukrainast, Saksamaalt ja Austriast. Artiklid on läbinud anonüümse eel-retsenseerimise ja korrektuuri. Konverentsil käsitletakse insenerigraafilist haridust kujutavat geomeetriat, tehniliste jooniste käitlemist ning arvutigraafika meetodeid.

20 aastat tagasi, pärast NSV Liidu kokkuvarisemist, loodi Vilniuse Tehnikaülikoolis Balti riikide tehnikakõrgkoolide insenerigraafika rahvusvaheline assotsiatsioon BALTGRAF. TTÜ Insenerigraafika keskuse dotsendi Rein Mägi sõnul otsustati ühiselt tegutseda inseneridele hädavajalike graafiliste ainete edasiarendamiseks. Selleks hakati korraldama regulaarselt insenerigraafika konverentse vaheldumisi Vilniuses, Riias ja Tallinnas. Viimati toimus konverents kaks aastat tagasi Vilniuses. Konverentside eesmärk on kauaaegsete sõprade ja kolleegide kogemustevahetus ning abistamine. Ühiselt saab lahendada probleeme nii õppemetoodika, õppevahendite, standardite kui muudes valdkondades.

Tänavust konverentsi korraldab TTÜ Insenerigraafika keskus.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud