Baltika jõudis müügis kasvupoolele

2010. aasta neljandas kvartalis suurenes Baltika jaemüük 7% - tegemist on esmakordse kvartaalse kasvuga viimase kahe aasta jooksul, teatas ettevõte.

Detsembris kasvas Baltika jaemüük eelmise aastaga võrreldes 11% ning seda 9% väiksema müügipinnaga.

Baltika neljanda kvartali käive ulatus 15,1 miljoni euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes 7%. Jaemüük kasvas neljandas kvartalis 7% ning hulgimüük 1%. Regioonide lõikes suurendas Baltika neljandas kvartalis jaemüüki nii Baltimaades kui ka Ida-Euroopas 8%.

Baltika detsembri konsolideeritud jaemüük ulatus 4,8 miljoni euroni, mida on 11% enam kui eelmise aasta samal perioodil ning mis saavutati 9% väiksema müügipinnaga. Baltikal oli detsembri lõpu seisuga 120 kauplust müügipinnaga 24 424 m², mis oli 13 võrra vähem kui aasta tagasi. Aasta jooksul avati 6 ja suleti 19 poodi.

Suurimad müügikasvud saavutati detsembris Ida-Euroopa regioonis, kus müügid kasvasid 18%, sealhulgas Venemaa jaeturul 19% ja Ukraina turul 18%. Balti regiooni müügid kasvasid detsembris kokku 7%, sealhulgas Lätis 18% ja Eestis 12%. Võrreldavate poodide müügid ruutmeetrile kasvasid detsembris enim Ukrainas (+45%), Venemaal (+20%), Lätis (+12%) ning Eestis (+10%). Baltika 2010. aasta detsembri konsolideeritud müügitulu ulatus 4,9 miljoni euroni, saavutades eelmise aasta detsembriga võrreldes 11% kasvu.

2010. aastal ulatusid Baltika Grupi esialgsed auditeerimata müügitulud 52,2 miljoni euroni, mis oli eelmise aastaga võrreldes 8% väiksem, sh jaemüük oli kokku 48,6 miljonit eurot (-6%) ja hulgimüük 3,0 miljonit eurot (-31%).

 

Osale arutelus

  • Maire Kasemaa

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib RAKVERE TEHASE JUHTI

Fontes PMP OÜ

01. juuli 2018

UPONOR otsib PROJEKTI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

02. juuli 2018

Teabevara