ABB kvartalikasum tuli üle ootuste

Maailma suurima elektrivarustusseadmete tootja ABB kolmanda kvartali puhaskasum ületas analüütikute ootuseid, vahendab Bloomberg.

Mulluselt miljardilt dollarilt langes puhaskasum 774 miljonile dollarile. Käive jäi muutumatult 7,9 miljardile dollarile. Analüütikud ootasid ettevõttelt 668 miljoni dollari suurust puhaskasumit 7,82 miljardi dollarilise käibe juures. Tellimused kasvasid 18 protsenti.

Mullu kolmandas kvartalis sai ettevõte 380 miljonit dollarit erakorralist tulu provisjonide muutmisest.

Baastellimused ehk need, mis on väiksemad 15 miljonist dollarist, kasvasid kvartalis 15 protsenti. Suured tellimused kasvsid kohalikes valuutades 32 protsenti. Suured tellimused moodustasid 20 protsenti kõigist tellimsutest. Septembri lõpu seisuga oli ettevõttel tellimusi 26,6 miljardi dollari eest.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara