Milderite osa Baltikas väheneb kuuendikule

Meelis ja Maire Milderile kuulub ligi neljandik Baltika aktsiakapitalist, aktsiaemissiooni tulemusel väheneb nende osalus kuuendikule.

Milderite aktsiakapitali suurus otse ja läbi valdusfirma BMIG on 4,4 miljonit, mis moodustab kogu aktsiakapitalist hetkel ca 24%. Kolme uue aktsionäri kaasamisel kahaneb Äripäeva arvutuste kohaselt Milderite osalus rõivatööstuses 16 protsendini.

Ettevõtte teatas, et aktsiate märkimise soovi on kinnitanud Danske Capital Fund, E. Miroglio S.A. ja East Capital Baltic Fund. Baltika aktsiakapital suureneks nende investoritega täiendavalt 8,85 miljoni võrra. Kapitali loodetakse kaasata 106 miljoni krooni, aktsiate märkimine ning nende eest tasumine toimub jaanipäeva nädalal.

Baltika aktsiakapital on praegu 186 miljonit krooni.

Osale arutelus

  • Jaana Pikalev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

06. aprill 2018

Tööstusliidrid

Teabevara