Soome masinaehitaja sai Brasiiliast hiigeltellimuse

Soome masinaehitaja Wärtsila sai Brasiiliast kolme miljardi krooni ehk 200 miljoni euro suuruse tellimuse – valmistada 380megavatinse võimsusega elektrijaam.

Wärtsila teatel on see suurim tellimus, mille tehas on iial saanud, kirjutab Kauppalehti. Brasiiliasse Cabo linna ehitatav elektrijaam võetakse kasutusele 2012. aastal ja toimetatakse kliendile kätte valmiskujul.

Kütteõlil töötav elektrijaam peab tasakaalustama Brasiilia elektrimajandust, mis põhineb 90 protsendi ulatuses hüdroenergial, sõltudes nii aastaaegadest. Tellija Energética Suape kuulub energiafirmale Petrobras ja CIBE Participacaole.

Osale arutelus

  • Anu Jõgi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara