Vopak E.O.S. neelab Pakterminali lõplikult alla

Balti riikide suurim terminalioperaator AS Vopak E.O.S. liidab endaga praeguse tütarettevõtte AS Pakterminal, muudatus jõustub eeldatavasti mai keskel.

“Ühinemine lihtsustab ka Vopak E.O.S.i juriidilist ja finantsstruktuuri ning panustab ettevõtte tegevuse efektiivsusse. See samm puudutab ettevõtte esindatust, juriidilist staatust ning osakondade struktuuri. Kõik Pakterminali töötajad jätkavad Vopak E.O.S.is,” kommenteeris Vopak E.O.S.-i juhatuse esimees Arnout Lugtmeijer pressiteate vahendusel.

Pakterminal, mis loodi 1992. aastal ning mille Vopak E.O.S. omandas 2008. aastal, käitab Muuga sadamas terminali, kus on 33 mahutit raskete ja kergete naftasaaduste tarbeks, kogumahuga 303 000 kuupmeetrit.

Vopak E.O.S.-ile kuulub kolm kaasaegset naftaterminali kogumahutavusega 951 000 kuupmeetrit – Termoil, Trendgate ja Pakterminal. Terminalid paiknevad Muugas sadamas. Terminalidel on otseühendus Eesti Raudteele ja Venemaa Raudteele kuuluvate raudteevõrkudega.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud