Saaremaa kummidetailide tehase töömaht kasvab kaks korda

Kui möödunud aastal viis veoauto Trelleborgi Kuressaare tehasest kord nädalas valmistoodangut Rootsi ja tõi toormaterjali tagasi, siis tänavu hakkab vedu käima kahel päeval nädalas, sest märtsis valmib tehase juurdeehitus ja tööle võetakse täiendavalt ligi 70 inimest.

"Praegu on meil tootmispinda 3200 ruutmeetrit, märtsikuu lõpuks lisandub 2100 ruutmeetrit," rääkis Trelleborgi Kuressaare tehase juhataja Kalver Kirs enne aastavahetust ajalehele Meie Maa. "Täna on meil 84 töötajat, neist üle poole on naised, kuid 2010. aasta lõpuks pakume tööd 150 inimesele," lisas ta.

Pikemas perspektiivis on Trelleborgi omanikud juba välja käinud, et tulevikus saab nende Kuressaares asuvas tehases tööd 300 inimest.

Trelleborgi Kuressaare tehas toodab Volvo ja Scania autotööstustele, Husqvarna, Iffi, Flygti ja teistele tehastele erinevaid tolmukaitseid, tihendeid, kaablite läbiviike ning katab metalldetaile kummiga.

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud