Grüne Fee: ei mäleta ühtegi nii suurt elektrihinna kukkumist

Köögiviljakasvatusega tegeleva
ettevõtte Grüne Fee Eesti ASi juhatuse esimees Raivo Külasepp ütles, et
elektrikulud on tootmises tõepoolest suured ja igasugune hinnaalandus valmistab
tootjale rõõmu.

"Oleme siiamaani ostnud Eesti Energialt ühe kolmandiku kogu vajaminevast elektrist," rääkis Külasepp. Tema sõnul valmistab Grüne Fee ülejäänud kaks kolmandikku maagaasist. Sellegipoolest kulub ettevõttel elektrienergiale palju raha.

Külasepp märkis, et ei mäleta lähiajast ühtegi nii ulatuslikku ja suurt elektrihinna alanemist. "Pigem on elektrienergia hindasid korrigeeritud, mis tähendab seda, et kasutaja lõppkokkuvõttes ei võida sellest midagi," lisas Külasepp. "Aga taoline muudatus hinnas mõjub meile väga positiivselt," sõnas ta.

Osale arutelus

  • Viktoria Lummo

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara