Carlsberg koondab Balti riikides 124 töötajat

Carlsberg plaanib koondada Balti riikides
124 töötajat ja Taanis 150, vahendas Bloomberg.

"Need turud on kasumlikud, kuid me peame muutuma efektiivsemaks, parandamaks kasumlikkust," ütles ettevõte juht Jörgen Buhl Rasmussen. "Raske on öelda, mis hakkab juhtuma kuue kuu pärast. Ma tahan olla kindel, et Carlsberg on selleks valmis," lisas ta.

Koondamised algavad esimeses kvartalis ja järgnevad sarnastele sammudele Prantsusmaal, Suurbritannias ja Itaalias. "Olukord Venemaal läheb tänavu raskeks, kuid see on meile ka võimalus võtta turuosa," ütles Rasmussen. "Me ei ole seal lühiajaliselt," märkis ta.

Saku Õlletehase juhatuse esimees Veli Pekka Tennilä ütles täna postimees.ee-le, et ettevõte koondab 16 inimest. "Koondamised on väga raske samm, kuid me teeme kõik endast oleneva, et muudatused oleksid inimeste jaoks veidigi kergemad. Meie personaliosakond jagab kõikidele lahkuvatele töötajatele konsultatsioone, samuti meie naabruses asuvate ettevõtete ja ka meie koostööpartnerite kontakte, et aidata inimestel uusi töökohti leida," rääkis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara