Ehitusfirma vaidleb pelmeenitehasega

Ehitusfirma Russanov Group OÜ käib 600 000
krooni pärast teist aastat kohut neilt töö tellinud ASiga UVIC.

UVIC investeeris 2006. aastal 150 miljonit krooni uue tehase ehitusse. Peatöövõtjaks oli Russanov Group. UVICu ehituseksperdid leidsid teostatud töödes aga vigu ja lõpuks keeldus tehase omanik maksmast ehitajale 600 000 krooni enne, kui kõik vead on kõrvaldatud, kirjutas dv.ee.

UVICu finantsdirektori Anton Kaletini sõnul on tehas valmis kokkulepitud summa tasuma, kui kvaliteediga saab kõik korda. Kaletin avaldas imestust, et ehitusfirma sellise summa kohtusse kaebas, kui lahenduse saanuks leida ka kohtuväliselt.

Russanov Groupi juht Igor Russanov keeldus kommentaaridest ja suunas küsimused nende firmat esindavale juristile Riho Viigile. Viik ütles, et tellija nõudmised on läbimõtlemata ja kohtus nad kindlasti võidavad.

Osale arutelus

  • Artur Tooman

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara