Otsitakse Lukoili pressišeffi: palk 46 000 krooni kuus

Moskvas asuv Lukoil-Neftehim otsib kogenud
pressišeffi palgale 3 600 - 4 300 dollarit ehk ligikaudu 38 000 - 45 700 krooni
kuus.

Töökuulutuse vahendas portaal HeadHunter. Sobival kandidaadil on vähemalt 3-6aastane töökogemus ning pressiteenistuse juhtimise kõrval tuleb tal klapp leida nii kohalike kui ka üleriigiliste meediaväljaannetega.

Pressišefi õlule jääb PR-projektide väljatöötamine ja vedamine, seejuures tuleb pidada läbirääkimisi, kirjutada pressiteateid, organiseerida pressikonverentse, sokutada juhtivatesse lehtedesse firma ärihuve kaitsvaid kirjutisi ning kaardistada saadud tulemusi.

Ühtlasi arvestab pressišeff ettevõttesiseseste konsultantide ning analüütikute soovitusi, märgib kuulutus, ning kujundab Lukoilile positiivset imidžit.

Lisaks, pressišefile sobiv vanus jääb 28 ja 40 aasta vahele. Töökogemus peab tal olema suurtest tööstusettevõtetest, möödapääsmatu on Venemaa kodakondsus ja Moskva linna või ümbruskonna sissekirjutus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara