22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gazprom ütles Jüri Estami pärast PR-partnerist lahti

Vene gaasihiiglane Gazprom otsustas oma senise suhtekorralduspartneri PBNiga edasisest koostööst loobuda, sest firma Eesti filiaalis oli palgal ka Vene-vastane rahvuslane Jüri Estam.

Vene valitsuse käepikenduseks olev Gazprom otsutas palgata kolm lääne suhtekorraldusfirmat, et taastada enda suhtes Euroopa riikide usaldus ning veenda neid selles, et Venemaa suudab neid gaasiga varustada, vahendas EPL Online.

Senise partneri PBNiga otsustati lepingud lõpetada, sest see keskendus mainekujunduskampaanias liigselt endisele Nõukogude Liidule.

Ühe põhjusena rääkis PBNi kahjuks ka firma seotus Eesti rahvuslase Jüri Estamiga, kes on konsultandina Tallinnas baseeruva harukontori palgal.

Väljaanne kirjutab, et Estam on Eesti ajalehtedes ja blogides hulgaliselt Vene huve ründavaid artikleid kirjutanud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077