Eesti Energia valis nõukogu esimeheks Jüri Käo

12. juunil toimunud koosolekul kiitis Eesti
Energia uus nõukogu heaks kontserni 2006/07 majandusaasta auditeeritud
majandustulemused ning valis Eesti Energia nõukogu esimeheks Jüri Käo, teatas
firma.

Eesti Energia audiitori PricewaterhouseCoopersi läbi viidud auditi kohaselt olid Eesti Energia kontserni möödunud majandusaasta äritulud 9,147 mld krooni, ärikasum 2,958 mld krooni ja puhaskasum 2,635 mld krooni. Ühtlasi investeeris Eesti Energia möödunud majandusaastal kokku 2,185 mld krooni.

Eesti Energia 2006/07 aastaaruanne on kättesaadav kontserni kodulehelt www.energia.ee juuni lõpus.

Eesti Energia nõukogu on kaheksaliikmeline. Nõukogu liikmetest pooled nimetab ametisse majandus- ja kommunikatsiooniminister ning pooled rahandusminister. Alates 31. maist 2007 on Eesti Energia nõukogu liikmed Meelis Atonen, Rein Kilk, Jüri Käo, Jürgen Ligi, Toomas Luman, Aivar Reivik, Rene Tammist ja Meelis Virkebau.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara