Kalevi tütarfirmad said uue nõukogu liikme

Kalevi tütarfirmade nõukogudest kutsuti tagasi
Allan Viirma ja asemele valiti Andres Rannamäe, teatas
firma börsile.

AS Kalev otsustas täna kutsuda oma tütarettevõtja AS-i Kalev Chocolate Factory nõukogu liikme kohalt tagasi Allan Viirma ning nimetas uueks nõukogu liikmeks Andres Rannamäe. Sama muudatus tehti AS-i Kalev tütarettevõtjate AS-i Kalev Jõhvi Tootmine ja AS-i Vilma nõukogu koosseisus 2006. aasta detsembris.

Firmade Kalev Chocolate Factory, Kalev Jõhvi Tootmine ja Vilma uus nõukogu liige Rannamäe töötab alates 2004. aasta augustist ASis Kalev strateegia ja organisatsiooni arengu direktorina. Enne ASi Kalev tööle asumist oli ta Eesti Haigekassa juhatuse liige.
Samuti kuulub Rannamäe 2004. aasta juuli kuust ASi Steri nõukogu koosseisu.

Rannamäe ei oma aktsiaseltsi Kalev aktsiaid.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Tööstusliidrid

Teabevara