Wõro müüs jõulunädalal ligi miljon verivorsti

Eesti suuruselt teine lihatoodete
valmistaja Wõro müüs jõulunädalal üle 40 tonni verivorsti ehk ligi miljon
verivorstijuppi, teatas firma.

Wõro talvetoodete kogumüük näitab eelmise aasta sama perioodiga võrreldes üle 50-protsendilist kasvu.

Oktoobrist detsembrini müüs Wõro üle 220 tonni talvetooteid, müük on 2005. aasta sama perioodiga võrreldes kasvanud üle 50 protsendi. Sealjuures on verivorste müüdud eelmise aastaga võrdsel tasemel, müügikasv on tulnud praadide arvelt.

Kõige suurem müügiedu on saatnud Wõro miniverivorsti ja Talumehe verivorsti. Praadidest on jätkuvalt populaarseim Wõro küpsetatud praad, millele omistati novembri alguses toimunud toidumessil „FoodFest” tiitel Parim Jõulupraad 2006.

Wõro tõi sel hooajal müügile 14 uut talvetoodet. Uudisena pakub Wõro lambapraadi kadakamarjadega, ahjupraadi, küpsetatud praadi, pikantses marinaadis abalõiku ning mahedas marinaadis kanakintsu. Toidunippe ja retsepte saab lugeda kodulehel www.woro.ee

Wõro valmistab ligi 100 eri nimetust lihatooteid ja annab tööd 200 inimesele, olles Ahja valla suurim tööandja. Wõro turuosa ulatub 15 protsendini, millega ollakse suuruselt teine lihatoodete valmistaja Eestis.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud