Rakvere külje alla tekib uus tööstusküla

Aastaid oli kunagise Tõrma karusloomakasvatuse
territoorium kui jumalast mahajäetud paik, kus hooned lagunesid ja umbrohi
lokkas. Nüüd ärkab koht uuele elule, kirjutab Virumaa Teataja.

Logistiliselt soodsas paigas Rakvere külje all on pankrotistunud karusloomakasvatuse territooriumil arenemas Tõrma tööstusküla.

Esimesena on seal arendustegevust alustanud autorehvidega tegelev OÜ KK-Rideen. Firma juhataja Kristo Kalvistu rääkis, et Tõrma tööstusküla käivitamine sai teoks mitme positiivse juhuse kokkulangemisest. “Meile tehti pakkumine siin maad osta. Hind tundus mõistlik. Panga abiga ostsimegi 2,2 hektarit. Maa väärtust tõstis meie silmis kindlasti selle hea logistiline asukoht vahetult Rakvere külje all,” rääkis Kalvistu.
Kui OÜ KK-Rideen Tõrmas 2,2 hektarit maad ostis, alustati seal kohe hoonete remonti. Alustati endise karusloomakasvatuse garaažist ja kaarhallist. “Plaanis on kõik meie käsutuses olevad hooned korda teha ja neile otstarbekas kasutus leida,” räägib Kristo Kalvistu. “Hooned rendime välja. Huvi on tuntud kaarhalli kasutamise vastu, ilmselt läheb selles peatselt majandustegevus käima,” on firma juhataja optimistlik. Lisaks ehitiste remontimisele on KK-Rideen alustanud territooriumil heakorratöid. “Arenevas tööstuskülas peab olema nii sisu kui ka väljanägemist,” arvab Kristo Kalvistu.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud