Rakvere külje alla tekib uus tööstusküla

Aastaid oli kunagise Tõrma karusloomakasvatuse
territoorium kui jumalast mahajäetud paik, kus hooned lagunesid ja umbrohi
lokkas. Nüüd ärkab koht uuele elule, kirjutab Virumaa Teataja.

Logistiliselt soodsas paigas Rakvere külje all on pankrotistunud karusloomakasvatuse territooriumil arenemas Tõrma tööstusküla.

Esimesena on seal arendustegevust alustanud autorehvidega tegelev OÜ KK-Rideen. Firma juhataja Kristo Kalvistu rääkis, et Tõrma tööstusküla käivitamine sai teoks mitme positiivse juhuse kokkulangemisest. “Meile tehti pakkumine siin maad osta. Hind tundus mõistlik. Panga abiga ostsimegi 2,2 hektarit. Maa väärtust tõstis meie silmis kindlasti selle hea logistiline asukoht vahetult Rakvere külje all,” rääkis Kalvistu.
Kui OÜ KK-Rideen Tõrmas 2,2 hektarit maad ostis, alustati seal kohe hoonete remonti. Alustati endise karusloomakasvatuse garaaþist ja kaarhallist. “Plaanis on kõik meie käsutuses olevad hooned korda teha ja neile otstarbekas kasutus leida,” räägib Kristo Kalvistu. “Hooned rendime välja. Huvi on tuntud kaarhalli kasutamise vastu, ilmselt läheb selles peatselt majandustegevus käima,” on firma juhataja optimistlik. Lisaks ehitiste remontimisele on KK-Rideen alustanud territooriumil heakorratöid. “Arenevas tööstuskülas peab olema nii sisu kui ka väljanägemist,” arvab Kristo Kalvistu.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara