Vello Tafenau müüb Võhu Veini aserbaidžaanile

Vello Tafenau müüb ligi 4,5 miljoni
krooniga ASi Võhu Vein firmale Haljas, mille omanik on aserbaidžaan Movsum
Mehtijev.

Eile said aripaev.ee andmetel ASi Võhu Vein aktsionärid nõukogu esimehe Vello Tafenau ja ASi Haljas juhatuse esimehe Edgar Tobleri allkirjaga kirja: aktsionärid peaksid ajavahemikul 16-19.10.2006 müüma aktsiad firmale AS Haljas. ASi Võhu Vein hind on 4 510 080 krooni.

Mehtijev on hulgimüügifirma Haljas tegevjuht ja ainuomanik. Firma toob maale ehtsat kaaviari. Lisaks müüb firma odavat Vene, Ukraina ja Ida-Euroopa kaupa. Mõned aastad tagasi üritas Mehtijev ebaõnnestunult rajada Kakumäe poolsaarele Merirahu elurajooni, millest pidi saama rikaste eralinn.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Tööstusliidrid

Teabevara