Autor: Kohvisemu • 26. november 2021

Parimad kohvimasinad kontoritele 2021. aastal

Tass värsket teed või kohvi värskendab keha igal kellaajal. Jätkusuutlik töö kulgnemine vajab kiiresti toimivaid tööstusi. Sageli kuum või külm tass teed, espressot ja lattet rahustab kimbakas keskkonnas närve, soojendab aju ja hoiab selle ülesande juures.

Seega on tänapäeval espressomasin igas kontoris kohustuslik tarvik. Variatsioonide ja etiketide arv kasvab pidevalt ning iga päev ilmub uusi esemeid. See tööstusharu konkurents tekitab espressomasina valikul ebakindlust.

Et näidata, millest kõige rohkem kasu saab, toome spetsiaalselt kontoris kasutamiseks parima espressomasina. Paadunud kohvifännide isu täidavad kindlasti parimad kommertsespressomasinad, mida me mainime. Need on loodud spetsiaalselt baaride, hotellide, kontorite ja muude toitlustusteenuste jaoks.

De’Longh Kombineeritud Pumbaga Espresso ja Tilgutikohv

See on kahekordne De'Longhi ubadest-tassi espressomasin, mis pakub teile nii espressomasinat kui ka tilguti espressomasinat. See on parim valik neile, kes ei soovi ühe kohvivormi juurde jääda.

Kontoris on igaühel erinevad eelistused, seega on see mudel üks parimaid valikuid. Seega ei pea te koju kohvi jooma minema, kui teie kaaslased tahavad espressot juua. Mis puudutab paigutust, kuna see on kahesuunaline espresso looja, muudab see selle suuremaks. See on lai, nii et vajate köögis piisavalt ruumi.

Nii et enne ostmist veenduge, et teil oleks selle jaoks piisavalt ruumi. Rääkides selle tööpõhimõttest, sellel on veepaak espresso küljel ning sellel on spetsiaalne tilguti kohvi jaoks.

Mõlemad pooled võtavad iseseisvalt kohviube, kuid pole selles arenenud veskit ega võtta nad vastu kohvipakse ega kapsleid.

Siiski saate sellega kaasas oleva vahustatud seadme, mis tagab, et teie espresso saab hea tekstuuriga piima. Neile, kes soovivad kogu meeskonnale korraga rohkem kohvi valmistada, suudab see espressomasin valmistada kuni 10 tassi tilgutist korraga, mis on tohutult suur kogus.

Cuisinart DCC-3400 Roostevabast Terasest Termiline Espressomasin

Teile meeldiks Cuisinart DCC-3400 ostmine, kui otsite ahvatleva suuruse, keskmise hinna ja mitme funktsiooniga espressomasinat. See on 12-tassiline multifunktsionaalne espressomasin, mis on varustatud terasest termokarahviniga.

Lisaks selle toote elegantsile ja rafineeritusele pakub see ka suurepärast jõudlust, isegi kui kasutatakse kõrgemaid temperatuure, pakub see parimat kohvi ilma kohvi maitset kaotamata.

Cuisinart DCC-3400 on pruuli võimsus, mis aitab teil valida julgetest tavaliste maitseteni. Kaasas on ka termokarahvin, mis mahutab umbes 12 kohvitassi. Lisaks on teil võimalik 24 tunni jooksul igal ajal aega planeerida ja kohvi juua. See on kohandatav.

Kui kohv on valmis, saate sellest teada saada ka signaali kaudu. Lisaks on monitori LCD-ekraan, mis kuvab teile kohviga seotud andmeväärtusi.

Kui teil on vaja odavat, kuid korralikku espressomasinat, on see espressomasin parim valik. See saab valmistada umbes 12 tassi kohvi, mis teeb sellest ideaalse kaubandusliku kontori jaoks.

Breville BES870XL Barista Express

Tänu Breville Barista Expressile, on see fantastiline espressomasin, mis ei eksita kasutajaid.

See kõrgeima kvaliteediga espressomasin on kontorisse mõeldud poolautomaatne ja varustatud koonusjahvatusmasinaga, mis aitab teil röstida ja valmistada täiuslikku ampsu. See on oma suhteliselt väikese hinna eest täis muljetavaldavaid funktsioone ja mitmekülgsust.

Sisseehitatud jahvatusmasin mitte ainulti annab teile täielikku espressomasinat, vaid säästab ka raha, mille kulutate tõenäoliselt eraldi kohviveskile. Lisaks kohviveski dosaatorile on see poolautomaatne espressomasin loodud selleks, et aidata teil valida õige koguse kohviube.

See espressomasin hoiab vee temperatuuri umbes 200 °F juures tänu oma täpsele optilise temperatuuri reguleerimise (PID) tehnoloogiale, mis tuvastab ja säilitab temperatuurimuutusi kogu ekstraheerimise ajal.

Kaasaskantav klaasist auruti karahvin loob mikrovahu, muutes latte kunsti palju lihtsamaks ja parandades espresso maitset. Lisaks saab sellel kaubanduslikul espressomasina veskil reguleerida kohviveski skaala, mis on täiusliku kohvi jaoks hädavajalik. Valida on 16 suuruse vahel ning kohviveski kasutamine on lihtne ja intuitiivne.

Lõpumärkus

Elades 21. sajandil pole kontoris olev espressomasin enam eelis – see on kohustuslik tarvik. Espressomasinatel on palju funktsioone, mis lihtsustavad kogu protsessi. Kuid mitte kõigil espressomasinatel on neid funktsioone. Need omadused muudavad teie kohvi valmistamise protsessi väga kiireks. Peaksite uurima, kas teie espressomasin on reguleeritav või mitte. Enamasti võib programmeeritavast espressomasinast palju abi olla, eriti hommikuti.

Teine oluline aspekt on pruulimisvõimsuse reguleerimine. See funktsioon annab teile võimaluse kasutada oma joogi tugevuse kohvimeeleolu loomiseks. Õieti saavad teatud espressomasinad võimaldada ka joogi temperatuuri reguleerimist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077