20. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HKScan ja Rakvere Farmid nõuavad Teet Soormilt kokku pea 5 miljonit eurot

Teet Soorm peab mitme hagi tõttu vaidlema endise tööandjaga nüüd kohtus.
Foto: Andras Kralla
Eesti suurim seakasvataja HKScan koos tütarfirmaga Rakvere Farmid nõuab oma eksjuhilt Teet Soormilt Harju maakohtus kolmes erinevas hagis kokku üle 4,8 miljoni euro, vahendab ERR.

Suurimat summat (ligi 2,56 miljonit eurot) nõuab Teet Soormilt HKScan Estonia, kelle hinnangul on Soorm tekitanud ettevõttele kahju sellega, et allkirjastas Rakvere Lihakombinaadi nimel (kehtiva ärinimega HKScan Estonia) ja Talleggi nimel 2014. aasta 29. jaanuarist kuni sama aasta 27. märtsini kolm garantiikirja.

Ülejäänud summat nõuab eksjuhtidelt Teet Soormilt ja Mati Tuvilt Rakvere Farmid, kes on läinud kohtusse kahe eraldiseisva hagiga.

Nii Soorm kui ka Tuvi nõudeid ei tunnista ning vaidlevad hagidele kogu ulatuses vastu.

Pikemalt saab lugeda ERRist.

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077