Autor: Eliisa Matsalu • 18. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Graanul Invest investeeris metsa

Euroopa üks juhtivaid pelletitootjaid Graanul Invest teeb järjekordse hiigelostu ja omandab poole metsandusettevõttest Roger Puit, mis on üks suurimaid erametsa omanikke Eestis.

Mõni nädal tagasi teatas ettevõte, et omandab Läti suurima pelletitootja Latgran.

Nüüd ootab Graanul Invest konkurentsiametilt koondumisloale positiivset vastust, et osta osalus ASis Roger Puit. Äripäeva hinnangul võib Roger Puidu väärtus olla umbes 44 miljonit eurot, mis tähendab, et tehingu suurusjärk võib jääda 22 miljoni euro piiresse. Roger Puit, kelle eelmise aasta käive oli 2,8 miljonit eurot, kergitab Graanul Investi Eesti suurimate ettevõtete nimekirjas veelgi kõrgemale. Tehingu osapooled ostutehingu maksumust ei kommenteerinud, öeldes vaid, et tegu on konfidentsiaalse infoga.

Loe rohkem Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077