Autor: Raigo Neudorf • 10. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eelgaraaž48 viib Ida-Virus kokku tööstus- ja IT-sektori

20. veebruaril saavad Ida-Virumaal kokku piirkonna tööstus- ja IT-sektor, et Garaaž48 juhendamisel leida võimalikke IT-lahendusi ettevõtete probleemidele.

Nii tootmis- kui teenindusettevõtetes on palju protsesse, mis vajavad automatiseerimist, optimeerimist, salvestamist, andmetöötlust ja  juhtimist. Infotehnoloogia ettevõtted oskavad pakkuda lahendusi, ent ei tunne protsesse ega vajadusi. Teised ettevõtted aga ei teagi, et on olemas tarkvaralahendused, mis nende tööd oluliselt lihtsustavad ja ressursside kasutust optimeerivad.

Eelgaraaži eesmärk ongi erinevad ettevõtted omavahel kokku viia ning koostöös leida võimalikke IT-lahendusi ettevõte probleemidele.

Kaardistatud lahendused on võimalik arendada juba töötavaks lahenduseks Garage48 arendusnädalavahetuse 48 tunni jooksul 25-27. aprillil Tallinnas või 10-12.oktoober Pärnus.Eelgaraaž48 üritus toimub 20. veebruaril TTÜ Virumaa Kolledži Põlevkivi Kompetentsikeskuse ettevõtlusinkubaatoris.Täpsem info sündmuse kohta: www.pkk.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077