Autor: Ave Lepik • 27. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

A. Le Coq mitmekordistas Kreeka eksporti

Joogitootja A. Le Coq on tänavu mitmekordistanud eksporti Kreekasse ning müüb jooke Kreeka kõigis turismipiirkondades saartel ja sisemaal.

Sel aastal plaanib ettevõte saavutada Kreeka turul 400 000-550 000 euro suuruse ekspordikäibe, mis ületab eelmise aastat müüke 10-kordselt, teatab ettevõte. A. Le Coq müüb Kreekas klaaspudelis kokteile, Fizz siidrit ja Angry Birds karastusjooke.

A. Le Coqi juhi Tarmo Noobi sõnul alustasid nad Kreeka turul kolm aastat tagasi ja  tänaseks on neil müügivõrk üle Kreeka.

A. Le Coqi toodete sortimendis on 10 tootegruppi, millest suuremad on õlu, vesi, mahl ja karastusjook, olulisemad brändid on A. Le Coq, Fizz, Aura ja Limonaad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077