Autor: Marta Jaakson • 24. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puusaag ajab Brasiilias äri koos Prantsi ja Mansbergiga

Jaan Puusaagi juhitav Wolf Group paneb õla alla kaasmaalaste Indrek Prantsi ja Sven Mansbergi Brasiilias asutatud tootmisettevõttele Elasteq do Brasil.

Prantsi sõnul alustasid nad Brasiilias ligi kolm aastat tagasi, praeguseks on tehase ruumid koos vajaliku sisutuse ja tootmisseadmetega olemas ning tootmine käib alates eelmisest aastast. "Ühel hetkel leidsime, et võiks Eestist natukene jõudu juurde saada, et suuremaks ja tugevamaks kasvada ning müüki suurendada. Kuna Jaaniga teame teineteist juba aastaid, siis jõudsimegi Krimelteni," kirjeldas ta sellel aastal alanud koostööd.

Prants lausus, et kuna praegusel hetkel on tegemist siiski alles alustava ettevõtmisega, siis on tootmismahtude suurusest veel vara rääkida. "Läksime sinna täiesti nullist, lõime firma, võtsime tööle inimesed, tegime rendilepingud," rääkis ta.

Krimelte toodetega 2009. aastast Brasiilia turul tegutsenud Jaan Puusaag rääkis, et otsustas soetada 40 protsendi suuruse osaluse, sest siis jääb äritegevus kõigile pooltele piisavalt huvitavaks.

Kui suur oli tehingu väärtus ning kuidas hindab Krimelte oma senist tegevust Brasiilias, loe tänasest Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077