Autor: Raigo Neudorf • 12. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansakivi kasvatab uue kivitöötlemispingi abil ekspordimahte

Hansakivi OÜ soetas KredExi tehnoloogialaenu abil endale uue automaatse kivitöötlemispingi, mis võimaldab kasvatada ettevõtte tootmismahte.

Ettevõtte investeering seadmepargi uuendamisse on ligikaudu 130 000 eurot.

Hansakivi ühe omaniku ja tegevjuhi Priit Hansoni sõnul aitab tehnoloogilaen teha ettevõttel investeeringuid põhivarasse, mille tulemusena suureneb tootmise efektiivsus.

„Ekspordi kiire kasv eeldab ka tootmisvõimsuste suurenemist. Uus pink võimaldab meil täita klientide tellimusi kiiremini ja efektiivsemalt,“ ütles Hanson.

Ettevõtte eksport on kasvanud aasta-aastalt, möödunud aastal eksportis ettevõte 50% oma toodangust.

Hansakivi OÜ on Eesti kapitalile kuuluv ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on erinevate looduskivimite importimine, töötlemine, müük ja paigaldus.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077