Autor: Raigo Neudorf • 4. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SA Erametsakeskus pakub tööd juhatuse liikmele

SA Erametsakeskus on välja kuulutanud konkursi juhatuse liikme leidmiseks.

Konkursi väljakuulutamise põhjuseks on asjaolu, et sihtasutuse praegusel juhatuse liikmel Jaanus Aunil lõpeb sel kevadel viie aasta pikkune ametiaeg.

Auni enda sõnul pole ta veel lõplikku otsust langetanud, kuid pidas võimalikuks, et kandideerib ka ise uuesti juhatuse liikme ametikohale.Erametsakeskuse ülesandeks on metsaomanike kompetentsi tõstmine ja keskkonnasõbraliku ja efektiivse erametsanduse edendamine.Auni sõnul lähtub sihtasutuse tegevus metsanduse arengukavast, mille peamiseks sõnumiks on erametsade parem hooldamine.Erametsakeskuse juhatuse liikme ametiaeg algab 1. aprillil 2013.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077